e-mail www.leeuw-garage.nl

auto-onderhoud en laswerk

Foto van Maurice Tieges

Leeuw Garage

Maurice Tieges
Telefoon 06 57 036 536

Maurice Tieges

Maurice Tieges is, zoals vrienden zeggen, "geboren met een bahco in zijn hand". Als zoon van een automonteur kreeg hij het werk met de paplepel ingegoten. Sinds jaar en dag werkte hij met auto's, zoals bijvoorbeeld bij Jan van den Broek, de landelijke garageketen. In de jaren '90 had hij in Almere een auto-poetsbedrijf. Het bedrijf liep zo goed, dat het na verloop van tijd niet meer als eenmansbedrijf te runnen was. Omdat het niet de bedoeling van Maurice was om met personeel te werken, heeft hij het verkocht.

Omdat men toch zijn geld moet verdienen werkte hij een aantal jaren in loondienst, maar het eigen bedrijf kriebelde in het bloed. In de zomer van 2004 stapte hij opnieuw in het diepe en richtte Leeuw op. In eerste instantie had hij nog geen vestigingsplaats, maar in januari 2005 vond hij een pand in Hilversum dat hem beviel.

garage achteromDe 'oude' garage aan Achterom

In maart 2005 opende Leeuw zijn deuren aan het Achterom. Sinds die tijd werkt Maurice met grote inzet en veel enthousiasme aan de groei van zijn zaak. Het aantal tevreden klanten neemt gestaag toe. Ze zien de persoonlijke benadering en de gedrevenheid van Maurice en voelen zich thuis in zijn garage.

In 2007 verhuist Leeuw naar de Oude Amersfoortseweg 191 a te Hilversum. Een bedrijfsverhuizing heeft veel voeten in aarde, maar die zeker de moeite loont. Het 'nieuwe' pand is ruimer, lichter en heeft veel ruimte buiten. Komt u eens kijken!